Kabelscharen

Venrooy Cable Equipment beschikt over een breed assortiment kabelscharen, kabeltangen en machines. Kabels knippen, kabels snijden, kabels punten of kabels afkorten? Bij onze experts bent u altijd aan het juiste adres.

Kabelscharen CU/Al

Een kabelschaar voor elke klus
Bij Venrooy Cable Equipment vindt u een ruim assortiment kabelscharen, kabeltangen en -machines. Als gerenommeerde partij op het gebied van ontwikkeling, productie en levering van oplossingen voor kabels hebben wij veel kennis en ervaring weten op te bouwen. Wij kunnen u daarom een geschikte kabelschaar leveren voor ieder type klus. Zo kunt u allerlei soorten kabels eenvoudig en deskundig knippen, snijden, punten of inkorten zonder dat u de kabels daarbij beschadigt. Dankzij de nauwkeurig geslepen, en speciaal geharde, messen kunt u er van op aan dat u altijd een scherpe schaar in handen heeft.

Ruim assortiment kabelscharen en draadscharen
Wanneer u kiest voor een kabelschaar uit het assortiment kabelscharen of draadscharen van Venrooy Cable Equipment dan kiest u voor een duurzame en kwalitatief hoogwaardige kabelschaar. Of u nu staaldraad of koper aluminium kabels moet knippen, met een kabelschaar van Venrooy heeft u een degelijk, functioneel, sterk en bovendien gebruiksvriendelijk product in handen. De kabelscharen van Venrooy hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn immers van mening dat kwaliteit voorop moet staan in elke situatie!

Ons aanbod kabelscharen bestaat o.a. uit:
  • Kabelscharen CU/AI
  • Staalkabelscharen
  • Hydraulische kabelscharen
  • Afkortmachines
  • Kabelpuntmachines

Betrouwbare kabelscharen met snelle levering

Venrooy Cable Equipment heeft ruim 75 jaar ervaring op het gebied van kabelmaterialen. Zowel zelfstandige ondernemers als multinationals behoren tot onze klantenkring. U kunt er dus van op aan dat u een betrouwbaar product koopt bij een specialist. Bovendien vindt u bij ons in het assortiment alle kabelscharen direct op voorraad. Daardoor bent u verzekerd van een snelle levering van uw kabelschaar. Binnen een werkdag heeft u het product in huis, zodat u direct (weer) aan de slag kunt. Een kabelschaar bestelt u eenvoudig via onze website of door contact met ons op te nemen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.